neděle 8. července 2018

Zeptali jsme se vědců: Proč polévka kysne? | Věda | Lidovky.cz

#chem #tech Kysnutí je jednou z variant fermentace neboli kvašení. V případě polévky jde o nežádoucí jev, jiné potraviny by bez tohoto procesu naopak vůbec nevznikly. Na otázku odpověděla RNDr. Lenka Libusová, Ph.D., z Katedry buněčné biologie Přírodovědecké fakulty UK.

URL:
https://relax.lidovky.cz/zeptali-jsem-se-vedcu-proc-polevka-kysne-ffg-/veda.aspx?c=A180627_092234_ln_veda_ape#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_veda&utm_content=main

FB:
https://www.facebook.com/1733809140199804/posts/2098061890441192

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vědátor

URL: https://www.facebook.com/VedatorCZ/photos/a.1719946738261978/2644586332464676/?type=3 FB: https://www.facebook.com/17338091401998...