čtvrtek 2. srpna 2018

Omega-3 kyseliny nechrání před infarktem, hlásí vědci. Jedli jsme rybí tuk zbytečně?

#bio #med Doplňky stravy v podobě takzvaných omega-3 kyselin neposkytují žádnou ochranu proti infarktu a mrtvici. Chuťově nepříliš atraktivní rybí tuk tudíž možná minulé generace v hojném množství konzumovaly zbytečně. Byť samozřejmě škodlivý není. Nová zjištění britských výzkumníků však mohou pozměnit náš náhled na různé potravinové doplňky.

URL:
https://www.novinky.cz/veda-skoly/478285-omega-3-kyseliny-nechrani-pred-infarktem-hlasi-vedci-jedli-jsme-rybi-tuk-zbytecne.html

FB:
https://www.facebook.com/1733809140199804/posts/2115676848679696

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vědátor

URL: https://www.facebook.com/VedatorCZ/photos/a.1719946738261978/2644586332464676/?type=3 FB: https://www.facebook.com/17338091401998...